top of page

Lichtgevende Boomwhackers


Voor een speciaal effect bij een optreden met boomwhackers, bijvoorbeeld met kerst of halloween, of zomaar, kun je de boomwhackers lichtgevend maken met 'glow in the dark tape' of glowsticks (armbandjes). Het tape moet wel enkele uren in het licht zijn geweest van te voren. De glowsticks geven meer licht, maar zijn op een gegeven moment op, en dan kun je ze niet opnieuw opladen. Het tape wel.

In de video zie je ook een stukje tuinslang met een glowstick er op. (links onder)

Natuurlijk kun je ook 'glow in the dark' stickers gebruiken. In de vorm van sterren bijvoorbeeld. Het liedje Jingle Bells (meerstemmig) kun je terugvinden op de website. Het is een les die zonder inlog te bezoeken is. https://www.muziekinschool.net/jingle-bells

De video is bedoeld als voorbeeld en ook mijn kerst- en nieuwjaarsgroet voor 2019.

Veel plezier!

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page